Massage op uw vakantieadres!
Op locatie, in uw huisje, hotel of bij B&B Rust.

Geniet van een heerlijke ontspanningsmassage:

massage- Rug- en nekmassage
- Lichaamsmassage
- Gezichtsmassage
- Voetbehandeling
- Hotstonemassage
- Rugbehandeling
- Paraffine voeten Spa
- Paraffine handen Spa

Je kan voor massage kiezen als je gespannen bent. Dan kan massage je tot rust brengen. Je komt weer in je lijf en raakt beter geaard, waardoor het helend vermogen van je lichaam wordt hersteld. Bij vermoeidheid kan massage je nieuwe energie geven. Je vitaliteit en weerstandsvermogen worden versterkt.

Soms is er meer aan de hand. Bij klachten is het vaak belangrijk dat begrepen wordt wat de oorzaak is van de klacht. Massage kan je helpen te ervaren waar de weerstand zit, zodat je deze makkelijker los kan laten. We kunnen de massage 'verdiepen' zodat je je meer bewust wordt van je lichaam en wat de klacht je te vertellen heeft. Door je te verbinden met de pijnlijke, stijve of juist gevoelloze plek, ervaar je welk gevoel, houding of gedachte hieraan ten grondslag ligt. Juist door erkenning en acceptatie kan er een verandering en/of verbetering plaatsvinden.

Een lichaamsmassage bestaat uit meerdere technieken. Afhankelijk of je een ontspannen massage wilt of bepaalde klachten hebt, pas ik de massage aan.

De lichaamsmassage kan eventueel worden aangevuld met Aroma therapie en Sanjeevini.

De technieken die ik gebruik:

Klassieke massage: d.m.v. knedingen van de huid, spieren en het bindweefsel wordt het lichaam soepel en ontspannen.

Dynamische massage: door een vloeiende aaneenschakeling van ritmisch uitgevoerde trekkende, rollende, schuddende, wiegende en verende handelingen word je letterlijk en figuurlijk bewogen.

Polariteitsmassage: door het verbinden van bepaalde punten in het lichaam wordt de energiestroom gestimuleerd en in evenwicht gebracht.

Bindweefselmassage: door het rollen van de huid wordt het bindweefsel, het gebied tussen de huid en de spieren losgemaakt. Dit werkt vaak zeer ontspannen.

Acupressuur: hierbij werk ik op de meridianen (energiebanen) van het lichaam. Dit zorgt voor een betere energiedoorstroming.

Deep tissue massage: hierbij werk ik diep in op het bindweefsel, de spieren en evt. organen.

 

Deelmassage € 35,00hotstone
Lichaamsmassage € 65,00

Bel voor een inlichtingen of een afspraak: 06-22470203