"Knowing Yourself and Your Strengths!"

Agenda VUURLOPEN OP AMELAND:

- Zaterdag 26 maart 2016


fotoFoto's Vuurloop 3 januari 2016        fotoFoto's Vuurloop 19 september 2015

Vuurlopen - Empowerment tool
Vuurlopen is een ritueel dat zeker al zo’n 4000 jaar over de gehele wereld wordt gedaan. Tot zo’n 30 jaar geleden werd het nog in het geheim beoefend, totdat ontdekt werd wat de transformerende en zuiverende kracht kan zijn die de vuurloop met zich mee brengt. (Geen wonder dat vuurlopen al zo lang en nog steeds bestaat.)

Tijdens het vuurloopprogramma geef je aandacht aan de voor jou belangrijke doelen in het leven, je levensmissie of je ontdekt wat dat is. Vuurlopen stimuleert je concentratievermogen, waardoor je leer- en werkprestaties verbeteren. Je gaat beter luisteren naar je intu´tie en het vertrouwen in jezelf en het leven neemt toe. Zodra je het onverklaarbare potentieel van vuurlopen leert herkennen in jezelf, ontstaan er nieuwe kansen en breekt er een nieuwe fase in je leven aan, met andere uitdagingen en nieuwe ontmoetingen. Je zult gelukkiger worden in je relatie met jezelf en anderen. Wanneer je regelmatig over hete kooltjes loopt en het principe in je leven integreert, denk en handel je meer vanuit je essentie.

De vuurloop is een fantastische indicatie dat een persoon heeft geleerd zijn/haar angsten te overwinnen. Nog belangrijker, het is een demonstratie dat iedere persoon over een enorm potentieel beschikt. Dat potentieel, wanneer ontdekt, stelt je in staat om fenomenale dingen te doen. Het is een bijzondere en krachtige methode om je verborgen kwaliteiten te ontdekken. Het geeft je volledig de overtuiging van je potentieel zodat er effectief actie wordt ondernomen om daadwerkelijk topprestaties te bereiken.

De vuurloop is perfect in te zetten in een bestaande training of als teambuilding-sessie, motivatie bijeenkomst, als start van iets nieuws, als afsluiter of voor een andere bijzondere gebeurtenis.

Een investering in jezelf! Ervaar de energie.

Vuurlopen, vaak in combinatie met Pijl breken, kan zowel voor bedrijfs- en groepstrainingen als voor particulieren.

Vraag naar de mogelijkheden. Ik kom graag bij u op locatie!