Voedingslijst

Wanneer de volgende diagnose bij u wordt gesteld: insufficiëntie, een allergie, een teveel aan eiwitten,suikers, vetten of koolhydraten, kan door het geven van de juiste voedingsadviezen en een speciaal voor u samengestelde voedingslijst uw lichaam weer in balans worden gebracht.

Een speciaal voor u uitgeteste voedingslijst kan u ook helpen bij het afvallen of juist bij het aankomen van uw gewicht.

Bij het uittesten wordt van alle voedingsmiddelen duidelijk of ze schadelijk dan wel heilzaam voor u zijn.

Gebruik voeding als medicijn, leer gezond eten naar wat je eigen lichaam aangeeft, en zie overtollige kilo's verdwijnen!

Voeding kan een helende werking hebben, het kan "slechts" een energiebron voor ons lichaam zijn, maar voeding kan ook schadelijk zijn!

Elk lichaam is anders. Iedereen heeft een andere voorgeschiedenis en elk verteringsstelsel heeft zo zijn eigen sterke en zwakke punten. En zo geldt dus ook dat niet ieder voedingsproduct voor iedereen even goed of slecht is. Aardappelen bijvoorbeeld kunnen voor de ene persoon zeer voedzaam of zelf helend zijn, terwijl de ander maagklachten krijgt bij het eten van aardappelen en hun lichaam dit gezond geachte product als "schadelijk" ervaart.

Ons voedingsadvies is een op maat gemaakte voedingslijst van meer dan 180 voedingsproducten, onderverdeeld in de categorieën: vlees, vis, zuivel, groente, fruit, granen, oliën/vetten, kruiden, specerijen, suikers, dranken en diversen. Voor elk product wordt uitgezocht wat voor effect dit heeft op jouw lichaam:

Heilzaam:

zorgt voor gewichtsherstel en heling.

Neutraal:

dient als voeding voor het lichaam, niets meer en niets minder.

Schadelijk:

leidt tot gewichtstoename en ziekte.


De bedoeling is dat je zoveel mogelijk eet van de voedingsproducten die heilzaam voor je zijn, dit aanvult met voedingsproducten die een neutrale werking hebben, en uit de buurt blijft van schadelijke voedingsproducten. Wanneer je het voedingsadvies gedurende enkele maanden blijft volgen zal je merken dat je lichaam zichzelf gaat herstellen. Fysieke klachten kunnen verdwijnen en een zeer interessante bijkomstigheid voor velen is dat het volgen van de voedingslijst ook voor gewichtherstel (dus vaak gewichtsverlies!) leidt.

Wilt u meer weten over Voedingslijsten neem dan gerust contact met mij op.

Tarief:
Voedingslijst intolerantie en/of allergie - 50,00 Euro