Bioresonantie / Electro-acupunctuur

Met de Vegatest methode kunnen oorzaken van lichamelijke klachten vastgesteld worden door middel van een pijnloze test. Deze test wordt uitgevoerd door een zeer compact apparaat dat dankzij logische constructie talrijke afzonderlijke en gecombineerde metingen mogelijk maakt.

De Vegatest is een analyse methode waarmee met behulp van het VEGA-apparaat het lichaam
doorgemeten wordt en daarmee de gezondheid van organen kan worden vastgesteld.

Hoe werkt de vegatest?

De patiënt houdt de handelektrode vast, met de pen-elektrode wordt gezocht naar het uiteinde van een energiebaan, die meestal op de binnenkant van de hand ligt.
Nu worden verschillende frequenties van ziekten, organen, vitamines en/of medicamenten in het meetcircuit gebracht en gemeten of deze ziekten aanwezig zijn of dat organen aangetast zijn en/of medicamenten nodig zijn.

Met de Vegatest-methode kunnen uitspraken gedaan worden over zwakke organen, belasting door pesticiden of insecticiden, een gebrek aan bepaalde stoffen, aanwezige parasieten, vergiftigingen met zware metalen, overgevoeligheid voor bepaalde levensmiddelen en allergische reacties of intoleranties. De VEGAtest-methode onderzoekt ook de oorzaken van pijn en chronische, verborgen ontstekingshaarden. Vaak is er dan een uitgebreide test noodzakelijk om te kijken waar de ontstekingshaarden zich bevinden en waar het door
veroorzaakt wordt. Vaak zien we een bacterie of een schimmel infectie die de chronische klachten veroorzaken. Tegenwoordig zijn er ook tal van virussen waar veel mensen ongemerkt chronisch last van hebben.

De Vegatest methode is een patiëntvriendelijke behandelvorm, absoluut pijnloos en daarom ook voor kinderen een ideale behandelingsmethode.