"Energetisch reinigen van uw woning"

Reiniging
Het kan soms zijn dat de energie in de ruimte van je huis vervuild is geraakt. Je merkt dat soms door algemene onrust te voelen in je huis: misschien slaap je onrustig, of heb je veel nachtmerries, of kan je je gewoon niet ontspannen. Ook kinderen kunnen hier erg gevoelig voor zijn. Vaak is hier dan sprake van negative energie. Mogelijk heeft u last van entiteiten. Hier is iets aan te doen!

Zelf reinigen
Je kunt zelf veel doen om de energie van je huis te reinigen. Reinigen door het branden van witte salie of wierrook is bijvoorbeeld een goede en eenvoudige manier. Ook kun je gebruikmaken van edelstenen, klankschalen of andere hulpmiddelen.

Gerichte aanpak
Soms zijn er echter specifieke aandachtpunten in de energie van je huis. Het kan zijn dat er door de bouw, de ligging of de geschiedenis van je huis bepaalde verstoringen zijn. Deze aandachtpunten kunnen een andere manier van reinigen nodig hebben.

Advies voor energetische reiniging
Wanneer je hulp wilt bij het energetisch schoonmaken van je huis of bepaalde ruimtes, dan bied ik je die graag. Neem gerust contact met me op. Ik kom graag bij je langs.

Tarieven: v.a. € 50,00