Reiki Usui system

Wat is Reiki
Reiki is een natuurlijke manier om jezelf en anderen te helen. Deze natuurlijke holistische geneeswijze is herontdekt in Japan door Mikao Usui aan het begin van de 19e eeuw. Reiki is het Japanse woord voor universele energie, Rei staat voor 'universeel' en Ki staat voor 'levensenergie'.

Reiki werkwijze
Het is een manier om jezelf en anderen energie door te geven via je handen, waarbij je slechts een (doorgeef ) kanaal bent.

Wat doet Reiki
Door jezelf en andere Reiki te geven wordt het zelfgenezend vermogen dat in ieder levend wezen aanwezig is, gestimuleerd. Met als algemeen efect een diep gevoel van ontspanning.
Daarnaast ondersteunt Reiki de hele persoon bij fysieke, mentale en emotionele klachten. Vooral bij acute klachten en ongevallen werkt Reiki heel direct. Bovendien gaat Reiki zeer goed samen met de reguliere medische behandelingen, maar komt nooit in de plaats daarvan.
Reiki is een krachtige liefdevolle energie die haar eigen weg gaat. Je kunt deze energie niet sturen niet beinvloeden door wil of geest. Reiki doet voor iemand wat het beste is.

Reiki behandeling
Het is mogelijk om een Reiki behandeling te laten doen. Deze zal totaal ongeveer anderhalf uur gaan duren. U heeft dan een hele behandeling met extra aandacht voor pijnplekken.
Er wordt tevens gebruik gemaakt van edelstenen, die ook weer hun werk voor u doen.
Reiki is ook zeer geschikt als behandelmethode bij kinderen en dieren.

Reiki afstandbehandeling
Is het niet mogelijk om te komen, dan kan ik u toch een Reiki behandeling geven.
Deze afstand behandeling werkt net zo goed.

Tarieven:
Consult plm. 60 minuten € 50,00 / Afstandbehandeling plm. 30 minuten € 25,00

Wilt u zelf Reiki leren?
Reiki-cursus 1e graad op Ameland.
Je leert heel praktisch om jezelf en anderen Reiki te geven.
Een cursus is een afgerond geheel.
Wilt u verder met Reiki en op afstand behandelen?
Dan kunt u Reiki 2e graad volgen.
Voor meer informatie over de cursus REIKI: klik hier