Lypossage? Wat is het?
Lypossage is een nieuwe 100% natuurlijke body-shaping behandeling. Het helpt u uw figuur te verstevigen zonder ingrijpende chirurgie. Cellulitis en bobbels op dijen en buik reageren uitstekend op Lypossage-massage. Daarom wordt Lypossage ook wel de figuurcorrigerende massagetherapie genoemd. Als u gefrustreerd bent over het gebrek aan resultaat met andere cellulitis-behandelingen, dan zult u positief verrast worden door de effecten van Lypossage.
Met Lypossage gaat u er niet alleen beter uitzien, u zult zich ook veel energieker voelen.

Hoe werkt het en is het veilig?
Lypossage is een uitwendige behandeling van het huidoppervlak die helpt het lichaam te zuiveren van opgeslagen giftige stoffen en gestolde lymfevloeistoffen, die bobbels en kuiltjes kunnen veroorzaken. De diepe massagebewegingen maken verklevingen los onder de huid, verstevigt de spieren, lift en verstevigt uitgezakte huid. Lypossage heeft het beste effect op gebieden die gevoelig zijn voor verslapping, zoals de onderkant van het gezicht, billen en bovenbenen. Het is veel veiliger dan een chirurgische ingreep zoals liposuctie. Voor de mensen die kiezen voor een liposuctie, kan lypossage een uitstekende aanvulling zijn voorafgaand en na afloop van een liposuctie.

Wat voor een resultaten kan ik verwachten?
Uiteraard verschillen de resultaten van individu tot individu, maar uit de studie onder 100 vrouwen is gebleken dat men gemiddeld 17 centimeter omvang verliest gemeten over de 5 belangrijkste meetpunten. De meeste vrouwen zien hun kledingmaat met 1 à 2 maten afnemen zonder dat ze gewicht verliezen.

Is er een speciaal dieet of sport programma nodig?
De meeste klanten ervaren dat de lypossage-massage hun energie niveau verhoogt en hun fysieke gesteldheid verbetert. Gezonde voeding en regelmatig bewegen zal zeker bijdragen aan een beter resultaat. Het vermijden van voedsel dat suiker, conser-veringsmiddelen, hormonen, cafeïne en zout bevat houdt uw lichaam in de beste vorm. Vrouwen die hun levensstijl aanpassen ervaren meer resultaten waardoor nog meer voortgang wordt geboekt.

Hoe worden mijn behandelingen uitgevoerd?
Een kuur bestaat uit een begin- en eind-consult en 18/20 behandelingen in 6 tot 10 weken.
Tijdens uw eerste afspraak zal uw lypossage-specialist u meten en foto's maken. Gedurende het programma zal dit herhaald worden om zo uw voortgang te kunnen registreren. Elke behandeling duurt ca. 45/60 minuten. Voor de meeste klanten duurt het ca. 8 tot 10 behandelingen alvorens zij zichtbare resultaten gaan waarnemen. In de periode erna kunnen de effecten opzienbarend zijn. In het eindconsult worden alle resultaten doorgenomen en besproken hoe de onderhoudsbehandelingen gaan plaats-vinden.

Zones:
Er zijn drie behandelzones, een combinatie van deze behandelzones kunnen in overleg met u therapeut besproken worden.
- Zone I: het deel onder de navel, de buik, billen en bovenbenen worden behandeld.
- Zone II: het deel boven de navel, de buik, rug en armen worden behandeld.
- Zone III: het gezicht, de kin en de nek worden in deze zone behandeld.

Voor wie is het geschikt?
Hoewel er een aantal contra-indicaties zijn, kan lypossage op alle gezonde mensen worden toegepast. Bij de onderstaande klachten zal er eerst goed bekeken moeten worden of het al dan niet mogelijk is om behandeld te worden:
- acne
- actieve herpis (koortslip)
- hoge bloeddruk
- lever problemen
- spataderen
- phlebitis(adderontstekking)
- diabetis, m.n. bij insulinegebruik
- hernia

Hoe kan ik beginnen?
Maak vandaag nog een afspraak om te weten te komen of het wat voor u is.