Spiritueel centrum Pacha Mama (Moeder Aarde)
Centrum voor Bewustwording, Heelheid en Spiritualiteit.

Op een steenworp afstand ten noorden van Leeuwarden ligt het dorpje Lekkum. Even buiten het dorp staat een prachtige oude boerderij met aan de achterzijde uitzicht over de Dokkummer Ee. Hier is Spiritueel centrum Pacha Mama gevestigd.

Elke dinsdag vanaf 10:00 tot 20:00 bied ik een uiteenlopend programma aan.
Ik zal wekelijks aanwezig zijn voor het geven van: workshops, healing, zhineng qigong, kristallen, klankschalen, klankschalen en gongs, ademwerk, familie en systeem opstellingen, vuurlopen, pijlbreken, etc. Lees hier meer over het programma..

Ook is het mogelijk om een afspraak te maken op de dinsdag- of woensdagochtend voor coaching,consult, natuurgeneeskunde, massage, healing,reading.

Werkwijze
Bij een consult zal gebruik gemaakt worden van Bach Bloesemremedies, NEI, en Integra om het zelfhelende vermogen in gang te zetten. (zie Natuurgeneeskunde) Daarbij wordt gewerkt vanuit de vijf natuurgerichte principes. Een consult kan inzicht geven in de oorzaak van de klacht en tevens wordt de oorzaak behandeld waardoor de klacht kan helen. Een consult is altijd inclusief een persoonlijk afgestemde Bach Bloesem Remedie.

Voedingstest met uitgebreide voedingslijst kan je inzicht geven in voeding die voor jou schadelijk is, waardoor jij klachten krijgt. Denk hierbij aan aankomen, maag, darm, huid klachten. Een een allergie of intolerantie veroorzaakt.(zie Voedingslijst)

Bij coaching zal ik gebruik maken van verschillende therapieën en methodes die bij jou passen, je krijgt handreikingen mee die je kan gebruiken zodat jij makkelijk,vol plezier en energie verder kan op jouw pad.

Massage wordt afgestemd op jouw klachten en energie, indien nodig kan ik je oefeningen meegeven, die helend zullen werken (zie Massage therapie)

Aanbieding voor de maand mei:
consult v.a € 25,00 kort (30. min), € 50,00 uitgebreid (60. min).

Telefonisch consult gaat op afspraak via mail.

Het programma ziet er als volgt uit:

Tijd

Activiteit

Kosten

10:00 - 11:00 uur

Zhineng Qigong

€ 12,00

13:00 - 17:00 uur

Consulten

Aanbiedingen in de maand Mei
€ 25,00 (30 min.)
€ 50,00 (60 min.)
€ 15,00 (15 min.) Telefonisch consult

19:00 - 20:00 uur

Zhineng Qigong

€ 12,00

20:30 - 21:30 uur

Klank healing*

€ 20,00

*Klankhealing d.m.v. kristallen klankschalen, klankschalen en gongs.

Heerlijk onspannen liggen op een matje met kussentje en dekentje of ontspannen zitten op een yoga kussen of op een stoel. Het kan allemaal.

De klanken en trilling doen de rest.
Het wordt een groot samenspel en komt direct binnen. Het geeft rust, maakt, blij, geeft onspanning en werkt daar waar nodig is. Een heerlijk klankbad, een verwennerij voor lichaam en geest.

U bent hierna heerlijk opgeladen, chakra s zijn in balans.
Een fijn en liefdevol gevoel zult u ervaren ♥