De leugen van de eeuw: Uw voeding bevat alle nodige vitaminen en mineralen!

Verschillende onderzoeken tonen aan, dat onze voeding ver beneden peil blijft in de voorzieningen van de nodige vitaminen en mineralen. Reeds 85% van al ons eten is geïndustrialiseerd. Dit betekent veel vet, geraffineerde koolhydraten, weinig vezels, veel dierlijke eiwitten en een toenemende belasting van kunstmatige additieven. We ontkomen er niet aan, dat als we een maximale vitaliteit en top gezondheid willen bereiken, dat we extra vitaminen en mineralen moeten opnemen.
Helaas 80% tot 90% van de vitaminen en mineralen die we innemen worden niet opgenomen. Veel vitaminepillen lossen niet snel genoeg op in het spijsverteringskanaal om opgenomen te kunnen worden en passeren dus alleen maar. Onderzoek heeft aangetoond, dat tijdens het spijsverteringsproces slechts een klein percentage van de vitaminen ook daadwerkelijk de bloedcirculatie bereikt, terwijl de bloedcirculatie het systeem is om het product op de plaats van bestemming te brengen.

Al sinds jaren weten dokters en wetenschappers dat pillen een van de slechtste middelen zijn om je lichaam van voedings-stoffen te voorzien
Vitamist/Karemor vitaminesprays bieden de uitkomst. Volgens het artsenboek (physician's desk reference) in de VS, worden orale sprays via het wangslijmvlies, voor 90% opgenomen tegen slechts 5% opname van tabletten.

Wanneer je in gewicht gaat afnemen komen veel gifstoffen los in je lichaam die in de vetten waren opgeslagen. Deze moeten worden afgevoerd. Daarvoor heb je anti-oxidanten nodig die deze stoffen kunnen afvoeren. Het is dus van groot belang bij gewichtafnamen, naast goed water te drinken, ook gebruik te maken van voedingsupplementen als ondersteuning.

Zelf heb ik jaren gezocht naar supplementen waar ik achter kan staan. Deze voedingsupplementen zijn in sprayvorm (Karemor).
Mijn motivatie om over te gaan in supplementen in sprayvorm t.o.v. tabletten/pilvorm:

1

Het lichaam neemt binnen 30 seconden de benodigde vitaminen en mineralen op via het mondslijmvlies.

2

Er is bijna geen verlies daar 85 tot 95% wordt opgenomen dit in vergelijk met tabletten/pillen hiervan wordt slechts 10 tot 15% opgenomen.

3

De sprays zijn gemakkelijk mee te nemen.

4

Geen slik of spijsverteringsproblemen.

5

Er wordt een extra garantie voor zuiverheid gegeven, de producten zijn zoals ze dat noemen kosher.

6

Geen vul-, bind- of chemische conserveringsmiddelen.

7

Overal zonder water in te nemen.

8

Goed gekeurd door de bond van vegetariërs.

De Slendermist Sprays (de "afval-sprays") zijn in 4 smaken verkrijgbaar:
- Chocolate fudge
- Tropical delite
- Artic mint
- Berry supreme

Ze bevatten onder andere B6, L-carnitine en chroom. Telkens als je zin krijgt in snoepen, neem je een paar pufjes van de spray en de trek verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Ook is er een speciale spray die de vetverbranding stimuleert en activeert. Dit is de Shape-Up. Deze spray “modelleert” als het ware je lichaam.
Ook heeft deze als bijkomstigheid dat je er energie van krijgt. Hierin zit onder ander B12, chroom, gemberwortel en guarana.

NRG-mist is een waardevolle toevoeging, deze spray bevat het aminozuur
L-carnitine die naast een hele hoop positieve werkingen ook de vetafbraak verbetert, meer energie geeft en uithoudingsvermogen verhoogd.

De antioxidant die de vrijgekomen giftige stoffen af kan voeren is Grape Seed of Pine Bark.

Vraag vrijblijvend naar onze producten!