"Ademen is Leven!"

Ademtrainingen
Intensief ademen werkt diep door op verschillende lagen van ons functioneren.
Op fysiek niveau ontstaat er diepe ontspanning. Op mentaal niveau word je je bewust van de stroom van gedachtes zonder je hiermee te identificeren. Op emotioneel niveau kunnen vastzittende emoties losgelaten worden. En op spiritueel niveau ontdek je dat je zoveel meer bent dan je denkt dat je bent.

Je leert om op een natuurlijke manier integreren in je dagelijks zijn. Intensief ademen heeft de eigenschap om lichaam en geest te ontspannen. Door de ontspanning kom je in contact met delen van jezelf waarmee je in het dagelijks leven minder van bewust bent.

Met Ademwerk kunnen geblokkeerde gevoelens en verdrongen emoties geactiveerd en vrijgemaakt worden zodat een beter functioneren op alle vlakken plaast vindt.

De kracht van Ademwerk is dat het voorbij het denken en praten gaat en rechtstreeks inwerkt op je emoties en gevoel. Ademwerk is een instrument dat emotionele, mentale, spirituele en fysieke blokkades tot op het diepste niveau opruimt. Iedere blokkade die je opruimt leidt tot meer licht, vrijheid en vreugde in je leven.

Als je merkt, zoals velen, dat je altijd maar in je hoofd bezig blijft en meer toegang wilt krijgen tot je gevoel, dan is Ademwerk een absolute aanrader. Al na enkele minuten verbonden ademhalen zul je van alles in je lichaam gaan voelen. Je voelt letterlijk waar je energie blokkeert en stagneert. En je zult ook het heerlijke verschil ervaren als de energie op deze plekken eindelijk gaat doorstromen. Ademwerk leidt je rechtstreeks naar je gevoel!

Tarieven:
Consult plm. 60 minuten € 65,00

Ademwerk kan zowel voor bedrijfs- en groepstrainingen als voor particulieren.

Vraag naar de mogelijkheden. Ik kom graag bij u op locatie!